Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 599 Kč ZDARMA

Jak nalepit ochranné sklo na mobil

Jak nalepit ochranné sklo na mobil

Ochraňte váš mobilní telefon před zničením a poskytněte mu kvalitní ochranné sklo, které se postará o perfektní ochranu displeje před prasknutím.

 

Jak nalepit ochranné sklo na mobil

Displej mobilního telefonu je poměrně náchylný k jakémukoliv poškození v podobě poškrábání nebo dokonce i prasknutí. Taková oprava pak může být poměrně nákladnou záležitostí. Vyplatí se proto investovat spíše do preventivních opatření, které vám ve finále mohou ušetřit spoustu peněz. Vhodnou variantou je pořízení ochranného skla. Ochranné sklo má bezpečnostní funkci a chrání displej před poškozeními jako je poškrábání nebo prasknutí. Takové ochranné sklo si můžete nalepit na mobil i sami doma. A jak na to? Stačí jen dodržet pár důležitých pravidel a je to. Celý proces vám nezabere více než pár minut. 

 

Potřebná výbava pro nalepení ochranného skla

Prvním krokem bude nutná výbava. Připravte si proto všechno potřebné, abyste věci měli po ruce. Potřebovat k tomu budete nejen váš mobilní telefon, ale také samozřejmě ochranné sklo. Dále budete používat speciální vlhký a suchý hadřík, samolepku na vyčištění od prachu a dalších nečistot. Důležité je celý proces provést v bezprašném prostředí tak, abyste zabránili vniknutí nežádoucích nečistot.

 

Zbavení prachu, nečistot a následné vysušení

Nejprve z vašeho telefonu sundejte všechny kryty, obaly, fólie apod. Poté důkladně očistěte displej vlhkým hadříkem a zbavte ho všech nečistot. Následně displej vysušte suchým hadříkem. Následné pomocí speciální samolepky zbavte displej prachu. Teprve, když je displej důkladně vyčištěn a osušen se můžete pustit do samotného lepení ochranného skla

 

Finální nalepení ochranného skla

Po provedení výše uvedených kroků uchopte ochranné sklo a pomalu ho nalepte na displej tak, aby bylo rovně. V případě, že se během lepení budou tvořit nežádoucí bublinky, stačí jen ochranné sklo kousek poodlepit a znovu nalepit. Následně jej ještě přejeďte vlhkým hadříkem a trochu na něj přitlačte, aby se odstranili i ty nejmenší nerovnosti a bubliny.