Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 599 Kč ZDARMA

Jaké jsou výhody tvrzených skel

Jaké jsou výhody tvrzených skel

Chcete ještě o něco větší ochranu pro váš smartphone, než nabízí klasická obyčejná fólie? Pak je skvělým řešením tvrzená sklo na mobilní telefon.

Tvrzená skla na mobil

Máte drahý telefon a rozhodně nestojíte o to, aby se vám při prvním pádu nebo nárazu rozbil? Vybavit ho můžete nejrůznějšími ochrannými prvky. Řešením je pouzdro na telefon, ochranná fólie nebo tvrzená skla na mobil. Poslední varianta poskytne vašemu mobilu opravdu maximální ochranu, a to za každé situace. Jedná se sice o nákladnější variantu, ale ve finále můžete ušetřit.

Výhody tvrzených skel

Ochranná fólie je sice levnou a cenově dostupnou variantou, ale mobil ochrání jen před poškrábáním nebo nečistotami. Ochrana je tedy pouze částečná. Oproti tomu tvrzené sklo se postará o maximální ochranu v případě pádu. Postará se tak o to, aby displej nepraskl. Pokud tedy nechcete na vašem smartphone mít po prvním pádu nevzhlednou pavučinu, která by nejen kazila jeho vzhled, ale také by zabraňovala pohodlnému ovládání, pak je tvrzené sklo jasnou volbou.

Velkou výhodou tvrzených skel na mobil je snadnější instalace a nehrozí při nesprávné manipulaci vznik nevzhledných bublinek a nerovností. 

Oceníte i snadnější zacházení s vaším mobilním telefonem. Displej se totiž naprosto hladce ovládá a používání je tak k nerozeznání oproti používání bez tohoto skla. 

V případě pádu vašeho telefonu tak ušetříte další výdaje, které byste jinak museli vynaložit na opravu nebo pořízení nového modelu.

Speciální vrstva pro více pohodlí

Tvrzené sklo může být dokonce i vybaveno speciální povrchovou úpravou, která se postará o to, že předejdete ulepení nebo umaštění displeje. Odpadne vám tak další údržba displeje.

Pokud vám tvrzené sklo doslouží, jednoduše je možná i jeho výměna za další. Stačí se jen držet doporučeného postupu jak při sundávání toho starého, tak i při jeho výměně.

Kvalitní a vysoce odolná tvrzená skla na mobil jsou skvělou volbou, co se příslušenství k mobilním telefonům týče a vyplatí se do něj investovat.