Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 599 Kč ZDARMA

Jak fungují indukční nabíječky

Jak fungují indukční nabíječky

Nabíječka – to je doplněk, bez kterého se žádný mobilní telefon neobejde. Už jste slyšeli o indukčním typu a jeho veškerých výhodách, které přináší.

Indukční nabíječky

Indukční nabíječky přináší opravdovou revoluci v oblasti nabíječek. Jsou skvělou a velmi příjemnou alternativou k těm klasickým. Oceníte je nejen pro nabíjení vašeho mobilního telefonu, ale i dalších zařízení. Jejich největším rozdílem je absence kabelů. Ušetříte si tak chaotické hledání a rozmotávání změti kabelů.

Na jakém principu indukční nabíječky fungují

Indukční nabíječky fungují na principu elektromagnetické indukce mezi dvěma cívkami. Dochází tak k vytváření magnetického pole uvnitř nabíječky, které indukuje střídavý elektrický proud. To má za výsledek nabíjení daného zařízení. Bezdrátové indukční nabíječky vám zkrátka v mnoha ohledech usnadní život.

Nutná podpora zařízení

Bezdrátové nabíječky pracují povětšinou podle Qi standardu. K tomu, aby se takto vámi zvolené zařízení mohlo nabíjet je nutné, aby ono konkrétní zařízení indukční nabíjení podporovalo. Některé novější mobilní telefony již mohou mít vše potřebné v sobě zabudované, v opačném případě je pak možné pořízení speciálního zadního krytu.

Bleskové doplnění energie pro váš smartphone

Vhod vám přijde i velká rychlost nabíjení vašeho zařízení. Indukční nabíječka vašemu smartphone poskytne bleskové doplnění energie, což oceníte v mnoha situacích. Nestíháte, potřebujete jít někam, kde nebude možnost nabíjení telefonu ze sítě a zrovna v tu nejnevhodnější chvíli se vám vybil nebo brzy vybije? Pak je právě indukční nabíječka skvělou volbou. Nebudete tak potřebovat příliš mnoho času k tomu, abyste baterce ve vašem telefonu dodali alespoň nějakou šťávu potřebnou pro volání, psaní SMS, surfování na internetu a další potřebnou práci.

Dejte stopku klasickému a zdlouhavému nabíjení mobilního telefonu. Indukční nabíječka je chytrým a praktickým mobilním příslušenstvím, které si velice rychle oblíbíte pro jeho skvělé vlastnosti.